UDRUŽENJE STANARA GRADA OSIJEKA BIRA NOVO RUKOVODSTVO

mediji o nama Vijesti

Predsjednik Udruženja stanara Grada Osijeka Milan Kamenko najavljuje da im slijedi izborna skupština na kojoj će se birati novo vodstvo te udruge koja pokriva interes velikog broja građana.

– Valja nam podastrijeti što se radilo u proteklo vrijeme, ali i izabrati nove ljude koji će voditi Udrugu u idućem razdoblju. Važne su to dužnosti jer se dotiču članova Udruženja stanara grada Osijeka, predstavnika vlasnika i stanara, upravitelja, ali i svih ostalih koji su zainteresirani za kvalitetniji život u našem gradu. Skupštinu ćemo održati 4. ožujka, s početkom u 17.30, u prostorijama Gradske četvrti Gornji Grad na Trgu Lava Mirskog 1. To je redovita izborna skupština nakon četiri godine na kojoj će, između ostaloga, biti izabrani novi predsjednik, tajnik, Izvršni i Nadzorni odbor, sada za dvije iduće godine, kako je to utvrđeno promjenama Statuta na prošlogodišnjoj sjednici Skupštine – kaže Kamenko.

Još uvijek aktualni predsjednik ističe da je to, s obzirom na to da se skupština održava u vrijeme trajanja javnog savjetovanja o prijedlogu Zakona o upravljanju i održavanju zgrada, prilika i da se raspravi i o toj temi, a prijedlog se može vidjeti na linku: https://esavjetovanja.gov.hr.

– Stoga i ovim putem još jednom pozivamo sve članove Udruženja, predstavnike vlasnika i stanara, upravitelje koji se brinu o održavanju stambenog fonda u Osijeku, kao i sve druge zainteresirane za rad našeg Udruženja i moguće novine u pravnoj regulativi u području stanovanja da dođu i primjedbama i prijedlozima daju svoj doprinos kako u donošenju ovog vrlo važnog zakona, tako i poboljšanju rada i većoj učinkovitosti Udruženja stanara grada Osijeka – poručuje Milan Kamenko. D. Pejić

 

Objavljeno 27. veljače, 2024.