UDRUŽENJE STANARA GRADA OSIJEKA Prijava kandidata za novo rukovodstvo do 15. travnja

Arhiva

Udruženje stanara Grada Osijeka poziva sve svoje članove da se uključe u pripremu izborno-programske skupštine koja bi se trebala održati u travnju. Predsjednica udruženja Vlasta Auguštin, koja je već dala nagovijestiti kako se više neće kandidirati za tu poziciju, najavljuje promjene u rukovođenju udrugom.

– Prošlo je 25 godina od kada smo osnovali naše udruženja i od kada djelujemo i radimo. U tih 25 godina zajedno smo proveli niz aktivnosti, riješili smo puno zajedničkih i pojedinačnih problema, pomagali svojim članovima i svima kojima je naša pomoć bila potrebna i korisna. Udruženje vodi predsjednik s užim tijelom – Izvršnim odborom. Kroz proteklo vrijeme imali smo osnovane i razne sekcije kroz koje smo zainteresirane članove uključivali u razne segmente naših aktivnosti. Ovo je godina u kojoj nam slijedi izborno-programska skupština na kojoj biramo novo rukovodstvo i utvrđujemo plan i program naših aktivnosti za iduće četiri godine. Želja nam je naše Udruženje učiniti još boljim, operativnijim, suvremenijim, učinkovitijim te mu “proširiti vidike”. To možemo na način da se u njegov rad izravno uključi što veći broj članova. Stoga pozivamo članove na suradnju i doprinos daljnjem razvoju našeg udruženja. Ako imate nove ideje, prijedloge i želju uključiti se u rad udruženja, biti članom Izvršnog odbora ili užeg rukovodstva udruženja, molimo vas da se javite i naznačite područje vašeg interesa. Vaše prijave molimo dostaviti do 15. travnja ove godine kako bismo mogli kvalitetno pripremiti i organizirati ovu skupštinu – poručuje Auguštin.

Svi oni koji se žele na sljedećoj skupštini udruženja predstaviti kao kandidati za rukovodeće pozicije ili žele aktivnije sudjelovati u radu pojedinih sekcija udruženja, moraju ispuniti obrazac na internetskoj stranici udruženja www.usgos.hr. I.Solar

Izvor Glas Slavonije